در دنیای گجت های هوشمند، وقتی که به دنبال مهم ترین بخش و مشخصات گوشی هستیم، گزینه های بسیاری را در نظر می گیریم در واقع نرم افزار شهودی ترین بخش گوشی هوشمند محسوب می شود که در بیشتر مواقع نقش را هم در کارایی و قدرت ایفا می کند. در حال حاضر سخت افزار اکثر گوشی های هوشمند در بخش های پردازشی و حافظه ای به هم شبیه شده است، شاید دوربین مهم ترین مشخصات محصول به نظر برسد. به هرحال، گوشی های هوشمند امروزه به عنوان تنها ابزار بسیاری از افراد برای ضبط عکس و فیلم شناخته می شود. گوشی های تلفن همراه هوشمند پرچم دار نیز هرچه بیشتر روی افزایش تعداد لنزها و بهبود کیفیت حسگر متمرکز شده اند.

نرم افزار کلیدی ترین بخش از مشخصات گوشی هوشمند است

تفاوت در علاقه و تمایل کاربران و تجربه ی استفاده از گوشی های هوشمند اهمیت نرم افزار را به عنوان مؤلفه ی مقایسه ای بین محصولات بیشتر می کند؛ درنتیجه کاربرانی که با رابط کاربری آشنا هستند، با احتمال بیشتری برای گوشی های بعدی خود نیز همان برند را انتخاب می کنند. به هرحال، رابط کاربری و نرم افزار ملموس ترین بخش های تجربه ی استفاده از هر گجت هوشمند هستند و شاید نادیده گرفتن آن ها به خاطر دوربین یا نمایشگر کمی بهتر در گوشی دیگر، انتخابی منطقی نباشد.

نمایشگر و پردازنده و دیگر قطعات سخت افزاری گوشی هوشمند بخش هایی اامی و حیاتی هستند و مقایسه ی بین قدرت و کارایی آن ها نیز بسیار جذاب است. همچنین، اگر نرم افزار مناسبی در گوشی هوشمند نداشته باشید و با رابط کاربری احساس راحتی نکنید، تجربه ی خوبی از استفاده از گوشی قدرتمند نخواهید داشت. فراموش نکنید همین رابط کاربری دلیل محکمی است که بسیاری از کاربران گوشی های هوشمند محصولات اپل را با وجود قیمت گران تر و حتی در برخی اوقات مقرون به صرفه نبودن به محصولات دیگر ترجیح می دهند.

تمایل به سیستم عامل و نرم افزار خاص و طرفداری از آن عادت بدی نیست و نشان می دهد تجربه ی کاربری بهتری با نرم افزار مذکور دارید. همه ی نرم افزارها و رابط های کاربری قوت ها و ضعف های خاص خود را دارند و نمی توان وما یکی را برتر از دیگری دانست. درنهایت، باید بدانیم نرم افزار نقشی حیاتی در لذت بردن از گوشی هوشمند ایفا می کند.

وقتی گوشی هوشمند جدیدی به بازار عرضه شود، صحبت درباره ی مشخصات دوربین و مقایسه ی کیفیت دوربین ها به مهم ترین بحث میان کارشناسان و عاشقان دنیای فناوری تبدیل می شود. به همین دلیل، امروزه امتیازهای سرویس DXOMARK در بسیاری از رسانه ها نقشی حیاتی در اعتباربخشیدن به قدرت گوشی هوشمند دارد. به هرحال، مقایسه ی سخت افزارها همیشه در گوشی های موبایل دیده می شد و بررسی سایر قطعات همچون پردازنده، نمایشگر، رم،باتری و حافظه ذخیره سازی هنوز نسبتا ادامه دارد.

تمام قطعات سخت افزاری، نقش مهمی در کارایی و عملکرد گوشی هوشمند دارند. دراین میان، برخی از کاربران و کارشناسان به بخش دیگری از مشخصات گوشی دقت می کنند که شاید تأثیر ملموس تری هم بر تجربه ی کاربری بگذارد؛ بخشی که از سایر مشخصات شهودی تر است و کاربر هرروز از نزدیک با آن تعامل می کند: نرم افزار.

هر فعالیتی که در گوشی هوشمند انجام دهید، ازطریق تعامل با نرم افزار انجام می شود. مشاهده ی اعلان ها، جابه جایی بین صفحات، استفاده از اپلیکیشن ها و. به تعامل با سیستم عامل نیاز دارد. نرم افزار گوشی هوشمند در هسته ی تمامی فعالیت ها قرار دارد و نحوه ی کار تمامی بخش ها را مشخص می کند. به علاوه، همین نرم افزار ظاهر مؤلفه های گوناگون را هم در گوشی هوشمند مشخص می کند. از تأثیرهای مهم دیگر نرم افزار می توان به قابلیت های کاربردی مستقیم و غیرمستقیم آن اشاره کرد که درکنار سرعت دریافت به روزرسانی، نقشی حیاتی در تجربه ی کاربری ایفا می کند.

نرم افزار برخلاف تصور عموم، نقشی حیاتی در تجربه ی کاربری افراد بازی می کند. همچنین برخلاف نمایشگر یا پردازنده که به صورت غیرشهودی مقایسه می شود، نرم افزار ساختاری چندلایه دارد و نمی توان به راحتی نرم افزارهای گوناگون را در گوشی های هوشمند متفاوت باهم مقایسه کرد. به عنوان مثال، به راحتی می دانیم پردازنده ی اسنپدراگون 865 قوی تر از پردازنده ی اسنپدراگون ۶۶۵ است و باتری پنج هزار میلی آمپرساعتی ظرفیت بیشتری از باتری چهارهزار میلی آمپرساعتی دارد. درمقابل، نمی توان مثلا رابط کاربری گوگل را ااما بهتر یا بدتر از One UI سامسونگ یا هر رابط دیگر دانست و این ها وابستگی زیادی به علاقه و تمایل کاربر دارند.

اهمیت نرم افزار باعث می شود برخی کاربران برند و گوشی خاصی را به محصولات دیگر ترجیح دهند. به عنوان مثال، برخی به خاطر علاقه به ایستم گوگل و نرم افزارهای آن، گوشی های پیکسل را انتخاب می کنند که حتی شاید مشخصات سخت افزاری ضعیف تری از رقبای هم رده داشته باشند. آن ها از رابط کاربری اندروید خالص لذت می برند و به دنبال سریع ترین به روزرسانی های نرم افزاری هستند؛ درنتیجه ویژگی های منفی سخت افزاری را نادیده می گیرند. درمقابل، کاربرانی هم هستند که مثلا به دلیل بی علاقگی به رابط کاربری One UI، گوشی های هوشمند حرفه ای سامسونگ را از سبد انتخاب خود خارج می کنند.

اپلیکشن همراه من را نصب کنید و در قرعه کشی همراه اول شرکت نمائید

راهنمای خرید و استفاده از خطوط تلفن همراه دیتای همراه اول

همراه اول از اپلیکشن تلفای رونمایی کرد

عرضه ی اقساطی گوشی های شیائومی توسط همراه اول

در استان مازندران 707میلیون خطوط تلفن همراه وجود دارد

فروش تلفنی محصولات همراه اول

ارائه راهکارهای همراه اول برای ایمنی تلفن های همراه

گوشی ,نرم ,های ,هوشمند ,ی ,افزار ,نرم افزار ,گوشی هوشمند ,گوشی های ,تجربه ی ,رابط کاربری

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


Francis's game هوشمندسازی Michael's collection رسانه تیک ســـایـــت رســمـی سـیـرودان مطالب اینترنتی Marc's notes سامان مقاله gfdsa گوناگون
دزدگ